Het kampterrein huren

Ons kampeerterrein is opgesplitst in twee stukken van 70 x 50 meter. Over dit terrein is een pad aangelegd dat tussen de haven en het sanitairgebouw loopt. Verder is het terrein voorzien van elektriciteitsaansluiting (eurostekker).

 

Kampvuurcirkel

 

Binnen de kampvuurcirkel is het mogelijk 's avonds een kampvuur te maken. Deze wordt gedeeld met de huurders van het clubgebouw en staat garant voor een gezellige kampvuurervaring. Rond de kampvuurcirkel is er ruimte voor ± 25 personen.

 

Strandje

 

Net naast het kampterrein aan de andere zijde van de dijk bevindt zich een zwemstrandje, voorzien van een afgeschermd zwemgedeelte waar gebruik van gemaakt kan worden.

 

Sanitair

 

In het clubhuis is een aparte sanitairgroep ondergebracht voor het achterveld. Deze beschikt over een eigen toiletgroep wat uitsluitend gebruikt wordt door mensen die op het achterveld staan. Het sanitairgedeelte beschikt over zowel een toiletgroep als een douchegedeelte, die bestaat uit een ruimte voorzien van 5 toiletten en een ruimte voorzien van 5 douchecabines waar met douchemunten warm gedoucht kan worden. Daarnaast zijn er onder de afdak voor het sanitairgedeelte 2 spoelbakken, die o.a. gebruikt kunnen worden om af te wassen.

Aanvraagformulier

Geïnteresseerd? Download hier het aanvraag formulier!

Aanvraag Kampeerruimte Tbv E Mail
Word – 39,0 KB 184 downloads

Verdere vragen

Rating: 4 sterren
1 stem